Celebració del dia internacional del Jazz amb el concert La Vella Dixieland

Sota el nom de 40+1, la sala Prat del Roure acollirà aquest divendres, 30 d’abril, a les 21.30 hores, una de les orquestres més veteranes dels escenaris catalans, La Vella Dixieland. El Comú d’Escaldes-Engordany posa a la venda les entrades a l’Oficina de Turisme amb un preu de 10 euros.

La pandèmia de coronavirus va fer que la celebració dels 40 anys de la Vella Dixieland no pogués sortir de gira. Ara ha arribat el moment. La cita no serà només una trobada nostàlgica sinó que portarà també aire fresc amb la incorporació de nous talents. Per aquesta ocasió la Vella Dixieland convida a l’escenari a tres figures emergents que destaquen per la seva joventut i la seva projecció dins el sector jazzístic: Irene Reig al saxo, Pablo Martín al trombó i Joan Mar Sauqué a la trompeta. 

Tots plegats repassaran part del repertori de l’emblemàtica orquestra i alhora interpretaran temes de la seva última proposta centrada en el jazz més tradicional. 

La darrera vegada que la Vella Dixieland va visitar els escenaris d’Escaldes-Engordany va ser l’any 2013 en el marc de la Setmana del jazz.