1 / 1

Èxit d'assistència a la masterclass de defensa personal

La sala Prat del Roure va acollir ahir la masterclass de defensa personal, una de les activitats que el Comú d’Escaldes-Engordany ha dissenyat en el marc del programa Empodera't. Així, amb la col·laboració tècnica i conducció de Xavier Herver, Mestre i Entrenador nacional de karate amb qualificació de 6è DAN internacional entre altres, les cinquanta participants van poder posar en pràctica amb les diferents claus i moviments de defensa apresos durant més de dues hores.

A causa de la restricció d’aforament dictada pel Ministeri de Salut i els protocols sanitaris, tan sols es va poder donar cabuda a cinquanta participants tot i que es va registrar una llista d’espera de 24 inscrites més. Aquesta dada ha fet que el Comú ja hagi previst una segona sessió de la masterclass en què s'oferirà prioritat a les persones inscrites en aquesta primera i que han quedat fora d’aforament.

En el marc del programa Empodera't també s'ha organitzat el taller Fes-te Sentir, que tindrà lloc a finals de juny i en el qual es treballaran aspectes relacionats amb la comunicació personal i professional.