1 / 1

Els Esports d’Estiu + 60 arriben a la 4a edició

La consellera de Gent Gran, Magda Mata, la cap d’Esports, Cyrille Ferrandis, i la monitora de Gent Gran, Vanessa Sánchez Seijo, han presentat els Esports d’Estiu + 60,  un servei adreçat a les persones majors de seixanta anys amb l’objectiu d’apropar-les a l’esport amb activitats físiques lúdiques i mentals que permeten mantenir les capacitats motrius, augmentar l’autoestima i facilitar les relacions socials.

Per aquesta 4a edició́, el Comú d'Escaldes-Engordany proposa fins a dotze blocs d’activitats diferents, amb fins a 21 disciplines, com excursions, circuits d’habilitats i de destresa, mini-tenis, BTT, Bosc aventura i fins i tot una versió adaptada de cursa d’obstacles en entorn natural. Tot un ventall d’exercicis recreatius per treballar la motricitat i l’estimulació́ cognitiva. La proposta també inclou, entre altres, exercicis de consciència corporal, tècniques de respiració i jocs cooperatius.

El Comú ofereix els paquets de tres activitats a un preu de 10 euros per persona. Uns paquets que els usuaris podran utilitzar, a la seva conveniència de dates, al llarg de tot l’estiu. Aquelles persones que es vulguin inscriure s’hauran de dirigir a la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany (Prat Gran).