Escaldes-Engordany presenta el programa de la Festa de la parròquia

El conseller de Cultura, Valentí Closa, ha presentat aquest matí el programa de la Festa de la parròquia amb motiu del seu 43è aniversari. El conseller de Cultura ha exposat els actes centrals que tindran lloc durant el cap de setmana del 19 de juny. A les 11 hores es donarà el tret de sortida amb rutes guiades per la parròquia sota tres eixos temàtics.

L'objectiu de la corporació és despertar l'interès sobre diversos aspectes del patrimoni artístic, arquitectònic i històric de la parròquia amb tres rutes: la ruta de l'aigua (la parròquia en blau), la ruta dels pioners (l'aventura del turisme) i la ruta de l'art (expressions a peu de carrer). El mateix dissabte a la tarda, a les 21.30 hores tindrà lloc a la Sala del Prat del Roure el concert de la Locomotora Negra, que diu adéu als escenaris. La seva gira de comiat proposa un passeig ple d'història del jazz, emoció i molt swing. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. S’ha de recollir l’entrada a l’oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany.

Per tancar aquest cap de setmana commemoratiu, el Comú d'Escaldes-Engordany ofereix un concert amb l'Orquestrina Trama, a la plaça Coprínceps a les 12 hores. Els temes que interpreten són d'arrel tradicional però passats pel sedàs d'un l'estil enèrgic i molt festiu. A més, es podrà gaudir del clàssic vermut del diumenge a les terrasses de la Plaça, i pel més menuts de casa una sorpresa dolça. Durant el cap de setmana, a més a més, diversos restaurants de la parròquia oferiran el tradicional menú de la Festa de la parròquia compost per arròs i gelats versionats segons cada xef.