1 / 1

Jornada de celebració amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

El Comú d'Escaldes-Engordany ha organitzat un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Joventut. Una jornada que aquest any se celebra el dia 11 d'agost.

Es tracta d’una celebració anual que busca promoure el paper entre els joves del país de 12 a 30 anys com a part essencial en el procés de canvi i millora social. La proposta inclou una fira adreçada als joves, diferents activitats esportives i de lleure com el paintball amb aigua, exhibició d’skateboard o el torneig de bàsquet. A més, un concurs de menjar ràpid o tallers, com ara el “Decora la teva mascareta” a càrrec dels voluntaris de l’Espai Jovent.

Hi haurà actuacions musicals i de dansa dels joves talents del país com la Marta Cabasses, Nil Graells, Vero Lima i Raúl Garcia. A més es llegirà un manifest a càrrec del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA); hi haurà un vespre de rap a càrrec d'Oasis i Kid Aye; l'actuació del guanyador Escaldes Sound, Arnau Perez; l'actuació de la guanyadora Cervera Sound, Berta Pedrós; i disco mòbil a càrrec de DJ Germi. També hi haurà una zona de fira i tallers amb concurs de menjar ràpid; i un torneig màgic a càrrec de B Game. 

L’organització de l’esdeveniment va a càrrec del Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració d'UNICEF, Laminand, Taller Q Xulo, Creu Roja, B Game, Zero Latency i Contracorrent.