Torna el Sabors d'Estiu

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, la cap del Departament de Cultura, Anna Garcia, i la responsable del Departament de Turisme, Rebecca Salcedo, han presentat la segona edició de Sabors d'Estiu 2021. Es tracta d'un espai de gastronomia i música a la part alta de la parròquia.

Vist l'èxit de la primera edició de l'esdeveniment, el Comú d'Escaldes-Engordany ha decidit reeditar-lo per omplir les jornades estiuenques a la parròquia amb bon ambient, música i gastronomia. A les food trucks es podran trobar creacions dels xefs d'Escaldes-Engordany i tot amenitzat amb música d'artistes del país.

La segona edició consolida el Vermut Musical, les sessions punxades per un DJ i el concert familiar. "Oferim un cap de setmana familiar per descobrir tot allò que ens pot aportar la música", ha assenyalat el conseller de Vida Cultural. A més es recuperen les Nits del Silenci, que tindran lloc els dijous de 2 i 9 de setembre amb tres DJ's i tres estils de música. La ciutadania triarà l'estil de música preferit i podrà gaudir-lo en silenci.