Caldes: un projecte per revitalitzar la part alta de la parròquia

El Comú d’Escaldes-Engordany vol revitalitzar la part alta de la parròquia amb el projecte Caldes, una iniciativa que es fonamenta en tres pilars: l’aigua, la cultura i el comerç de proximitat. És en aquest marc que s’ha convocat un concurs perquè professionals i la societat civil del país aportin propostes artístiques, culturals, arquitectòniques i comercials.

L’objectiu de la iniciativa és convidar el visitant a gaudir de l’aigua en espais amb presència d’elements culturals, de creació contemporània. Amb això es pretén generar a la zona un comerç de proximitat on s’hi puguin trobar productes de quilòmetre zero. D’aquesta manera, l’oferta que es preveu fer créixer a la part alta serà diferenciada de la que es troba als establiments de Vivand.

El termini per presentar les propostes al concurs finalitza el 18 de desembre. Es preveu un premi per a cadascuna de les tres potes tot i que es recomana que els participants presentin idees en els tres aspectes per garantir una unitat.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha destacat el fet que es tracti d’un projecte participatiu. En aquest sentit ha assenyalat que això permetrà “que la  gent se’l faci seu”.