1 / 1

Reforma i embelliment d’un tram del passeig del Riu

El Comú d’Escaldes-Engordany reformarà i embellirà una part del passeig del Riu. El projecte preveu renovar el paviment de tres trams amb asfalt i granit i s’hi instal·larà reixes transversals galvanitzades o de granit per recollir l’aigua de la pluja. El concurs públic que s’ha convocat preveu actuar al tram ubicat entre l’avinguda Copríncep de Gaulle i el carrer Constitució, de 270 metres lineals.

El projecte també preveu millorar la voravia del passeig del Riu entre el carrer Constitució i el pont de l’avinguda de les Escoles (d’uns 130 metres) i entre aquest indret fins al pont de l’avinguda Copríncep de Gaulle (també d’uns 130 metres). Així mateix es rehabilitaran les escales del pont de l’avinguda de les Escoles i el pont de l’avinguda Copríncep de Gaulle amb peces de granit gris.

Amb aquestes obres es vol que les voravies del passeig del Riu compleixin amb el reglament, un fet que ara no es produeix ja que està format per diferents característiques i diferents materials com ara el panot de pissarra, la rajola de granit o la rajola de riu, entre d’altres. A més, el paviment està malmès pel pas del temps. L’estimació de les obres puja a uns 250.000 euros.