Xerrada Taller - Sabem què comprem?

Actualment comprar aliments saludables s'està convertint en una tasca difícil. Llegir la lletra petita és una pràctica obligada si la intenció és saber que estem comprant. Per sort, els consumidors tenim a l'abast una eina molt valuosa, les etiquetes alimentàries, que ens permeten saber què conté cada aliment per poder prendre millors decisions a l'hora d'anar al súper a comprar.

Sobre aquest taller de lectura d'etiquetes alimentàries
En l'actualitat, les etiquetes dels aliments contenen molta informació important, però no tota és rellevant i a més, ens poden confondre. En aquest taller, la graduada en nutrició humana i dietètica Xènia Sinfreu, ens ajudarà a seleccionar la informació perquè a l'hora de fer una compra sigui més segura i saludable d'acord amb les nostres necessitats. Interpretarem les parts més importants de les etiquetes alimentàries, compararem productes per saber quin és del nostre interès i aprendrem a distingir la informació més important.

Inscriu-te!
Podràs inscriure't de l'11 al 23 de novembre de 2021, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8.00 h a 13:30 h i de 14.30 h a 16:30 h i divendres de 8:00 h a 15:00 h, telèfon 890 896.
No oblidis enviar també aquest document a cgarriga@e-e.ad

Dimecres 24 de novembre a les 20 h a la Sala d'Actes del Comú