Capbussa't dins l'art

Presentem la 15a edició de les xerrades d’art “Per amor a l’art” i la 7a edició de “La Clau: apunts d’art” que un any més s’han agrupat en un díptic informatiu anomenat “Capbussa’t dins l’art”.
 
El cicle "La clau" és una introducció a la entrada de l'art dirigida a persones no expertes en l'art però interessades en la matèria. Les xerrades tindran lloc al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany de les 19.30h a les 20.30h i aniran a càrrec de la Maria Jose Campoy Martos i la Cristina Gómez Hernández. Les places son limitades i les reserves s'han de fer trucant al 802 255 o bé enivant un correu a centrart@e-e.ad
 
Les xerrades d'art "Per amor a l'art" són 4 sessions que tindran lloc a la Sala d'Actes del Comú a les 20h, a excepció de l'última ("Rere les petjades de l'espoli artístic nazi") que serà al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE). Aquest és un espai obert a tothom, especialment a les persones que vulguin atansar-se en el món de l'art en un ambient distès.
 
Les places són gratuïtes i limitades. Les reserves s'han de fer trucant al 802 255 o bé enviant un correu a centrart@e-e.ad .
 
Consulta el programa AQUÍ