Bus llançadora gratuït també per accedir a l'Escola de música

Les inscripcions encara estan obertes al Departament de Cultura

 

El Comú d’Escaldes-Engordany ha traslladat aquest curs l’escola de música al Centre Social i Recreatiu de Fiter i Rossell. Per facilitar l’accés fins a la nova ubicació, s’ha posat a disposició dels alumnes un bus llançadora gratuït des del Parc de la Mola entre les 17.15 hores i les 19 hores.

Les sortides des del Parc de la Mola són a les 17.15 hores, 17.45 hores, 18.15 hores i 18.45 hores. Des del Centre Social i Recreatiu de Fiter i Rossell les sortides són a les 17.30 hores, 18 hores, 18.30 hores, i 19 hores. D’aquesta forma es reprèn l’experiència iniciada el curs passat amb els Espais d’art, que va tenir una bona acceptació. Cal recordar que aquest servei de transport gratuït també segueix a disposició dels alumnes dels Espais d’art.

Les inscripcions a l’escola de música encara estan obertes. Per fer-ho cal adreçar-se al Departament de Cultura a través del telèfon 890 890. Els instruments que s’imparteixen són piano i guitarra i s’ofereixen diferents nivells.

Així doncs, la introducció a la música està adreçada a infants de 4 i 5 anys i permet aproximar-se al llenguatge musical amb activitats lúdiques i jocs. Per als infants de 6 i 7 anys hi ha previst el nivell d’iniciació a la música, en què s’introdueix ja un dels dos instruments que s’imparteixen a l’escola.

El nivell Andante està adreçat a infants de 8 a 10 anys i inclou continguts de llenguatge musical i pràctica de l’instrument, de forma individual o en parelles. L’Allegreto està dissenyat per a infants d’11 a 13 anys i també combina el llenguatge musical amb la pràctica de l’instrument (de forma individual en el cas del piano i en parelles o individual per a la guitarra). A l’últim, el nivell Vivace està adreçat a adolescents d’entre 14 i 18 anys i inclou llenguatge musical i instrument.

Per als adults (Adagio) s’ofereixen classes de guitarra amb llenguatge musical aplicat a l’instrument.

L’escola de música té per objectiu aproximar i oferir formació musical a persones de totes les edats, des dels infants de 4 anys fins als adults. Les classes s’imparteixen des del valor lúdic i formatiu. Es disposa de dos línies d’ensenyament, una des de la vessant personalitzada (programa flexible) i l’altra dins del pla d’ensenyament musical establert per l’Institut de Música d’Andorra la Vella amb qui el Comú d’Escaldes-Engordany té un conveni.