EE-Bus a la Demanda adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

El Bus a la Demanda d'Escaldes-Engordany Comú posa en funcionament un dels seus vehicles adaptat per a persones amb cadira de rodes

  • La corporació escaldenca aposta per facilitar l'accés al servei i permetre que tots els ciutadans es beneficiïn dels avantatges que ofereix el transport col·lectiu EE-Bus a la Demanda

Des d'avui, ja es troba operatiu un dels vehicles del EE-Bus a la Demanda adaptat per acollir persones amb mobilitat reduïda, i especialment aquells amb cadira de rodes.

El Comú considera imprescindible disposar d'un transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i de la importància d'aquest servei per aquest col·lectiu. Moure's amb total llibertat i sense dificultats és una necessitat vital per portar una vida normal i amb total independència.

El vehicle compta amb les estructures adients (rampa, plataforma i espai) per permetre al viatger entrar, acomodar-se amb seguretat i sortir-ne amb cadira de rodes sense problema.

El primer trajecte del vehicle adaptat ha estat reservat per un turista polonès, en Maciej, que ha sol·licitat el servei per desplaçar-se a la zona d'Engolasters. Tant el trajecte com l'operativa d'accés han estat un èxit.

Cal recordar que en el cas de voler reservar aquest vehicle adaptat la gestió s'ha de fer imprescindiblement per telèfon, a través del Call Center, al número 77 55 77. Els horaris del servei del EE-Bus a la Demanda són de dilluns a divendres de 7 h a 22 h i els caps de setmana i festius de 9 h a 22 h.

El Comú d'Escaldes-Engordany compleix així amb el seu compromís tant amb la mobilitat de les persones amb diversitats com amb el respecte i la minimització d'emissions de carboni promovent el transport col·lectiu.