Taller de cosmètica natural

La cosmètica natural s'adapta millor al teu organisme. Els àcids grassos que contenen els cosmètics naturals són molt similars als de la pell, per la qual cosa la regeneren, cuiden i protegeixen d'una manera més eficaç.

És la millor alternativa als productes tradicionals /comercials, que venim consumint tradicionalment, que trobem a la gran majoria de superfícies comercials, ja que, a diferència de la majoria d'ells no, tenen parabens derivats del petroli, colorants ni aromatitzants sintètics que poden causar danys en la teva salut.

El taller de cosmètica natural està dirigit a dones:

Que pateixen alguna intolerància a certes substàncies químiques que s'han vist obligades a buscar opcions més saludables per cuidar la seva pell i volen aprendre a fer cosmètica natural.

O que estan compromeses amb el medi ambient, l'ecologia i el consum responsable que volen incorporar la cosmètica natural a les seves rutines de bellesa.

Sobre aquest taller de cosmètica natural

La Cyrille Ferrandis t'ensenyarà a fer un xampú sòlid de coco o una crema corporal d'avena i oli d'advocat! El taller consta d'una petita part teòrica descubriràs les propietats i les utilitats de les matèries primes. A la part pràctica et facilitarem tot el material necessari per realitzar els productes.

Inscriu-te !

Podràs inscriure't del 4 al 15 d'octubre, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8.00 h a 13:30 h i de 14.30 h a 16:30 h i divendres de 8:00 h a 15:00 h.

No oblidis enviar aquest document a cgarriga@e-e.ad

Dimarts 19 d'octubre a les 20 h a la Llar de Jubilats

Preu: 5€

Degut a les mesures santàries serà necessari portar el certificat vacunació de la COVID.