Masterclass Defensa Personal Femenina - 2a Edició -

Vist la gran acceptació de la MasterClass del Defensa Personal Femenina del projecte Empodera't, arriba la 2ª edició el 28 de setembre a la Sala del Prat del Roure!

L'activitat està dirigida a totes les dones a partir de 14 anys. La MasterClass de Defensa Personal del programa Empodera't és a càrrec del Xavier Herver Merino, President Federació Andorrana de Karate i director tècnic de la secció de Defensa Personal Femenina del Club Karate Fudo-Shin d'Escaldes- Engordany.

Amb ell, aprendràs eines per defensar-te d'una posssible agressió, potenciant la seguretat física i emocional a través de l'augment de la presa de consciència de l'espai, la postura, la comunicació verbal i no verbal.

Podràs inscriure't del 14 al 24 de setembre, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, trucant al 890 890 de dilluns a dijous 8.30 a 13:00h i de 14.00 a 17:00h i divendres de 8:30 h a 15:00 h. No t'oblidis d'enviar aquest DOCUMENT a cgarriga@e-e.ad. Totes les persones que van quedar-se en llista d'espera per a la primera edició, tindran preferència per inscriure's.