De ruta amb ruc

La Vall del Madriu va ser declarada l'any 2004 Patrimoni Mundial en la categoria de paisatge cultural. Un indret que s'ha anat forjant al llarg del temps gràcies a l'harmonia entre la natura i l'home.

 

Per això, des del Departament de Turisme et proposem "De ruta amb ruc", una activitat que neix amb la voluntat de fer conèixer la Vall del Madriu, en especial les bordes de Ramió, un indret amb una diversitat de paisatges, paret de pedra seca, bordes cabanes i ramats.

 

Els animals caminaran al costat teu, acompanyant-te i guiant-te per la Vall del Madriu. D'aquesta manera no només descobriràs el nostre bell patrimoni i de gaudir de la companyia d'aquests animals.

 

Per participar no cal que tinguis experiència, però si és important que coneguis el maneig dels animals. Per això abans de començar el recorregut, els professionals et faran una petita introducció al maneig dels animals.

 

Reserva a l'Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany trucant al 890 881 o bé enviant un correu a l'adreça oficinadeturisme@e-e.ad