Jazz al carrer

Tornen els clàssics d’Escaldes-Engordany! La plaça Coprínceps sonarà novament al ritme del jazz amb una programació de concerts d’allò més variada i interessant.
A les 19h a la plaça Coprínceps.

Dilluns 5 de juliol. Josep Ma Ubach & Quintet. AD Project
El talent local brillarà a la plaça amb un format poc convencional. El quintet composat per Ester Peralba (veu), Efrem Roca (saxo), Jordi Barceló (piano), Xavier Crespo (bateria) i Pere Loewe (baix), estarà acompanyat per les narracions del Josep Maria Ubach presentant cada peça a mode d'història del Jazz.

Dimarts 6 de juliol. Yolanda Sikara Quintet
Yolanda Sikara ret homenatge a grans intèrprets com Ella Fitzgerald, Natalie Cole, Liza Minelli, o més actuals com Stacey Kent, Renee Olstead, Jane Monheit. El repertori és una selecció acurada i suggeridora que va des d'estàndards de jazz, molts d'ells amb tocs llatins, fins a temes dels musicals més emblemàtics de Broadway.
Yolanda Sikara (veu), Eloi Lopez (bateria), Marc Vila (percussions), Pep Vidal (baix), Lluís Vidal (piano).

Dimecres 7 de juliol. Sean Clapis Quartet
Sean Clapis va iniciar de molt jove els seus estudis de guitarra de jazz als millors centres de la seva ciutat natal Hartford, Connecticut. Jimmy Greene i Paul Brown van ser els seus mestres més destacats. Des de Nova York, va iniciar una trajectòria que el portaria a ser considerat com un dels guitarristes joves més interessants de l’escena internacional amb un estil que mira cap al futur respectant la tradició.
Sean Clapis (guitarra), Yago Vásquez (piano), Javi Callen (contrabaix), Naima Acuña (bateria).

Dijous 8 de juliol. Poyo Moya Trio & Pat O’brien
Concert que destaca per la seva sensibilitat musical i energia a l'escenari, amb un so acústic, elegant i ajustat. Poyo Moya Trio tenen la mirada posada als estils de la música afro-americana, la seva evolució, artistes, regions, etc. un repertori, fusionant el Blues amb ritmes propers: Ragtime, Gospel, Boogie Woogie, Swing & American Jazz. Aquest potent trio s’acompanya d'un cantant fi i carismàtic com és Pat O'Brien.
Cristian “Poyo” Moya (piano i veu), Oriol Fontanals (contrabaix), Reginald Vilardell (bateria) i Pat O'Brien (veu).

Divendres 9 de juliol. Kic Barroc Project
Presentació de JazzIn AND, un projecte de repertori original; amb una formació a piano trio i un quartet de saxos integrada pel millor de la música andorrana en un concert que vol reivindicar la música i el jazz del país.
Kic Barroc (piano), Toni Fernández (baix), Kike Pérez (bateria), Efrem Roca (saxo alt), Silvia Gil (saxo alt) , Jesús Real (saxo tenor) i David Amat (saxo baríton).

Dijous 14 de juliol. De pícnic amb Susana Sheiman: La vie en confidence
A les 21.30h. Als exteriors del Prat del Roure.
Què es dirien Edith Piaf i Billie Holiday? Dues dones contemporànies, amb vides paral·leles, en moments històrics turbulents de grans canvis. Si s’haguessin assegut una enfront de l’altre, quines cançons haurien interpretat juntes?
La cantant Susana Sheiman, una de les grans vocalistes de jazz, posa la seva enorme versatilitat al servei d'aquesta proposta.
Susana Sheiman (veu), Xavier Algans (piano), Pere Loewe (contrabaix), Xavier Hinojosa (bateria), Carlos Morera (acordió).
A més, podeu gaudir encara més d’aquest concert a l’aire lliure, portant el vostre pícnic.
Entrada gratuïta. Aforament limitat. Reserves a l’Oficina de turisme 890 881 o bé oficinaturisme@e-e.ad