Festa de la parròquia 2021
Vine a celebrar el 43è aniversari de la creació d'Escaldes-Engordany! Hem preparat un cap de setmana per a tots els públics ple d'història, música i gastronomia.
Redescobreix la parròquia amb rutes guiades, gaudeix de la bona música en directe amb el concert de la Locomotora Negra i La Trama, o tasta el menú tradicional d'arròs i gelats versionat pels xefs de la parròquia.
Programa:
Dissabte 19 de juny
11h CAEE (punt de sortida)
Rutes per la parròquia
Tres rutes guiades de descoberta de la parròquia sota tres eixos temàtics amb les que es vol despertar l’interès sobre diversos aspectes del patrimoni artístics, arquitectònic i històric de la parròquia.
La ruta de l’aigua: La parròquia en blau.
La ruta dels pioners: L’aventura del turisme.
La ruta de l’art: Expressions a peu de carrer.
Places limitades. Inscripcions al CAEE (tel. 80 22 55 o bé centreart@e-e.ad).
Es recomana portar calçat còmode.
21.30h Sala Prat del Roure
La Locomotora negra
L’any 1971, un quintet anomenat La Locomotora Negra es va presentar en públic a Barcelona. 50 anys després, La Locomotora és una poderosa big band que ha decidit dir adeu als escenaris. La seva gira de comiat visitarà la sala Prat del Roure en un passeig ple d’història del jazz, emoció i molt swing.
Entrada gratuïta. Aforament limitat.
Recollida d’entrades a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany.
Diumenge 20 de juny
12h Plaça Coprínceps
Celebrem la Festa de la parròquia amb l’Orquestrina Trama!
La font d’on brolla el seu repertori és el Pirineu. Els temes que interpreten són d’arrel tradicional però passats pel sedàs d’un l’estil enèrgic i molt festiu. A més, podràs gaudir del clàssic vermut del diumenge a les terrasses de la plaça.
Durant el cap de setmana, els següents restaurants oferiran el tradicional menú de la Festa de la parròquia:
Restaurant Lo Racó de les Terres de l’Ebre
Hotel Eureka, Av. Carlemany, 36
Reserves al telèfon 880 666
Menú:
Aperitiu del Xef:
Piruleta de Gamba Vermella i Coco
Entrant:
Timbal d'Anguila Fumada, Alvocat, Tomàquet Blau, Ceba Tendra i Enciam de Mar
Segon Plat:
Arròs Melós d'Ànec, Carxofes i marisc
Postres del nostre Xef:
Sorbet de Llimona
Copa de Vi / Aigua / Cafè
Preu : 36 € I.G.I. INCLÒS
Restaurant Prat del Roure
Complex Prat del Roure
Av. Esteve Albert s/n
Reserves al telèfon 845 777
Menú:
Entrant a escollir
2n plat:
Arròs de muntanya
Postres:
Assortiment de postres
Aigua sense gas i vi de la casa
Preu: 18 € I.G.I. INCLÒS
Restaurant Jaleo
Carrer Copríncep François Mitterrand
Reserves al telèfon 861 099
Menú:
Primer plat:
Arròs de mar i muntanya
Segon plat a escollir:
Bacallà al forn amb verdures o Galtes de porc ibèric estofades
Postres:
Gelat de Chesse Cake
Preu: 14.50 € I.G.I. INCLÒS
Restaurant Don Denis
C/ Isabel Sandy, 3
Reserves al telèfon 820 692
Menú:
Primer plat:
Amanida de formatge de cabra amb encenalls de bacó, fruits secs i poma
Segon plat a escollir:
Paella de marisc o Arròs caldós amb bolets i foie d'ànec
Postres:
Gelat de sorbet de llimona
Preu: 39 € I.G.I. NO INCLÒS (preu per persona, mínim 2 persones)
Restaurant L’Entrecôte
Hotel Roc Blanc, Plaça Coprínceps
Reserves al telèfon 871 400
Menú:
Aperitiu:
Coca d'olivada amb salmó fumat i amanida de ruca.
Sopa freda de meló i menta fresca amb perles de mozzarella.
Trio de llagostins cruixents sobre llit de verduretes a la soja.
Entrant a escollir:
Amanida Cèsar
Ou estrellat amb foie i encenalls de pernil ibèric
Tagliatelle al pesto pomodoro amb llagostins
2n plat a escollir:
Filet de porc duroc a la mel de romaní amb gelea de pera i chutney de pinya
Suquet de pescadors a la nostra manera.
Arròs melós de botifarres i múrgoles.
Postres a escollir:
Sablé de llimona amb maduixes.
Tarta de Santiago amb gelat i cafè.
Copa de gelat.
Begudes no incloses
Preu: 23,50 € I.G.I. INCLÒS
Marquet Gourmeterie
Plaça Coprínceps, 3
Reserves al telèfon 820 722
Menú:
1r plat:
Amanida fresca amb fruites
2n plat:
Arròs de peix i marisc
Postres:
Parfait de figues amb gelat de praliné
Preu: 30 € I.G.I. INCLÒS
Odetti Bistrot
C/ Santa Anna, 14
Reserves al telèfon 807 575
Menú:
Pica-pica:
Braves, calamars a l’andalusa i amanida de bonítol i tomàquet
2n plat:
Arròs negre
Postres:
Mil fulls amb nata i maduixes
Preu: 32 € I.G.I. INCLÒS
Restaurant The Lobby Bar
Hotel Fènix, C/ del Prat Gran, 3-5
Reserves al telèfon 760 760
Menú:
Per compartir (mínim 2 persones)
Croquetes de calamar amb la seva tinta
Textura de tomàquets amb burrata i pesto
Daus de salmó marinat amb iogurt de coco i anet
Plat principal (mínim 2 persones)
Arròs de muntanya del lobby
Postres:
El nostre pijama (gerds, mandarina, coco, préssec i nata)
Preu: 30 € per persona I.G.I. INCLÒS
Begudes no incloses