Menú del 25 al 29 de novembre
Telèfon 807 005 per comandes
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns |
- Amanida amb ou dur - Crema de porros - Llenties arròs |
- Lluç a la jardinera - Truita de verdures |
Dimarts |
- Amanida variada - Crema de naps i pastanaga - Verdura de temporada al vapor |
- Llobarro al forn amb pebrot i ceba - Llom adobat amb salsa i xampinyons |
Dimecres |
- Amanida de colors amb crostons de pa - Crema de carbassa i moniato - Pasta al pesto |
- Salmó al forn amb cols de brusseles - Pollastre al forn amb tomàquet al forn |
Dijous |
- Amanida mixta - Sopa de ceba - Faves saltejades |
- Llenguado a la planxa amb salsa de llimona i patates - Estofat de vedella d'Andorra amb verduretes |
Divendres |
- Amanida de tomàquet, ceba i olives - Crema de carbassó - Paella de verdures |
- Filet de peix amb salsa vasca - Peus de porc guisats |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans les 13 h, ja que han de sortir des de la cuina central.