Menú del 25 al 29 de novembre

Telèfon 807 005 per comandes 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns

- Amanida amb ou dur 

- Crema de porros 

- Llenties arròs 

- Lluç a la jardinera 

- Truita de verdures 

Dimarts

- Amanida variada 

- Crema de naps i pastanaga 

- Verdura de temporada al vapor 

- Llobarro al forn amb pebrot i ceba 

- Llom adobat amb salsa i xampinyons 

Dimecres

- Amanida de colors amb crostons de pa 

- Crema de carbassa i moniato 

- Pasta al pesto 

- Salmó al forn amb cols de brusseles 

- Pollastre al forn amb tomàquet al forn 

Dijous

- Amanida mixta 

- Sopa de ceba 

- Faves saltejades

- Llenguado a la planxa amb salsa de llimona i patates 

- Estofat de vedella d'Andorra amb verduretes 

Divendres

- Amanida de tomàquet, ceba i olives 

- Crema de carbassó 

- Paella de verdures 

- Filet de peix amb salsa vasca 

- Peus de porc guisats 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans les 13 h, ja que han de sortir des de la cuina central.