Exposició

En col·laboració amb el Comú d’Escaldes-Engordany, el Morabanc Andorra ofereix un  recorregut a través de les imatges, els trofeus, les equipacions,.. dels 50 anys d’aquest veterà club esportiu.

El club va néixer el 1970 amb el nom de Bàsquet Club Les Escaldes però de seguida ja va passar a dir-se Bàsquet Club Andorra. Per motius de patrocini l’entitat ha tingut diversos noms, els més recordats Festina Andorra, River Andorra i el present MoraBanc Andorra.

L’ambició ha estat sempre un dels trets fonamentals de l’entitat des que va començar a competir a Catalunya. I amb els anys cal destacar la seva resiliència per seguir endavant tot i les dificultats. La demostració més important és el retorn a la Lliga ACB l’any 2014 després de 18 anys.

El 1997 l’equip, després de 4 temporades ACB i una més a lliga EBA intentant l’ascens, baixava a la darrera categoria del bàsquet català. Després, categoria a categoria, va anar pujant fins l’etapa actual en què viu la setena temporada consecutiva a l’ACB i en què juga competició europea per quarta temporada consecutiva. El MoraBanc Andorra s’ha instal·lat els darrers anys en el grup d’equips de la part alta de la classificació a l’ACB (considerada segona millor lliga nacional del món darrera l’NBA) i ha jugat semifinals de l’Eurocup. Per altra banda el MoraBanc Andorra ha tingut un important creixement social arribant a superar els 2300 socis i havent-se convertit en un referent en la col·laboració en diverses causes socials i d’ajuda a col·lectius en  risc d’exclusió.

Una excel·lent ocasió per rememorar els noms i els rostres dels qui ho varen fer possible així com les fites aconseguides al llarg d’aquest 50 anys

Podreu gaudir d’aquesta mostra des del de desembre del 2020 fins al 27 de febrer del 2021.

Els horaris de l’exposició són:

Dilluns de les 15 a les 19h.

De dimarts a divendres de les 10 a les 13h i de 15 a les 19h.

Dissabte de les 9 a les 13h i de les 15 a les 19h.

Diumenge tancat.

 

Entrada gratuïta

Adreça: Edifici CIAM, Av. Carlemany, 8 d'Escaldes-Engordany

Per a més informació: 890 875 (Dept. de Cultura)