1 / 1

NIT GOSPEL 2020

El pròxim dimecres, dia 9 de desembre, a les 20.30h a la Sala Prat del Roure tindrà lloc el concert de John Lee Sanders & The Gospel Messengers, programat dins del marc del Festival "Els Grans del Gospel". John Lee Sanders és un destacat cantant, compositor, pianista, saxofonista, guitarrista i arreglista nord-americà. Ha treballat amb algunes de les llegendes més grans de la música dels últims 50 anys, inclosos Bill Withers, Chuck Berry, Freddie King, Stevie Wonder, Willie Nelson, Starship, Randy Newman, Jimmy Page, Tower of Power, Donald Fagen y Bonnie Raitt. Lee Sanders va passar la seva infantesa i joventut del Delta del Mississippí, Louisiana i Alabama, una regió on el Gospel és l'ADN comú de gèneres tan diversos com el soul, el country, el blues i la música de jazz.
La banda compta amb el mateix John Lee Sanders com a veu i piano, Nick Sullivan (baix), Akin Onasanya (bateria), Gecko Turner (guitarra, teclat, percussió), Deborah Ayo & Astrid Jones (veus).


Les entrades ja es poden adquirir, al preu de 10 €, a l'Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany (Plaça Santa Anna). D'altra banda, en clau solidària es demana als assistents la col·laboració amb la iniciativa de La Panera Solidària de Nadal destinada a Creu Roja Andorrana, aportant la mateixa nit del concert algun producte nadalenc. Així es podrà completar la panera i fer-la arribar a la Creu Roja Andorrana.