1 / 1

Exposició Superherois Showroom

TRET DE SORTIDA DE L’EXPOSICIÓ SUPERHEROIS SHOWROOM, AL CENRE D’ART D’ESCALDES-ENGORDANY (CAEE)

 

Superherois Showroom és una oportunitat per veure una fantàstica col·lecció privada sobre l’univers dels superherois: figures de mida real del Capità Amèrica, rèpliques del martell de Thor o de Thanos, figures articulades de Black Panther o Lobezno, cascs com el de Magneto i una selecció dels còmics més icònics... “Un gran poder, comporta una gran responsabilitat.” Spiderman.

 

Els superherois són els hereus dels poders dels déus mitològics. Són exemples de la cultura popular i productes de consum gràcies als videojocs, les pel·lícules, els còmics: generen un marxandatge que té molt d’èxit entre infants i adults.

 

Així, des del 30 de novembre del 2020 (avui mateix) i fins al 30 de gener del 2021, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), es podrà gaudir d’aquesta excel·lent oportunitat de retrobar-nos amb vells coneguts de la nostra joventut, i més enllà: els superherois.

 

Cal també destacar les activitats programades que orbitaran entorn de l’exposició. El calendari de les mateixes es pot resumir en:

 

  • Dijous 17 de desembre a les 20.30 h: Visita nocturna a l’exposició.

 

  • Dijous 28 de gener a les 20.30 h: Visita en clau de gènere; una reflexió sobre els clixés del món dels superherois.

 

  • Dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de desembre i dissabte 2 i dilluns 4 de gener de les 16 a les 18 h: Activitats lliures per famílies, en sessions de 30 minuts (activitats amb places limitades i cal reserva prèvia a través del telèfon 802255 o de l’e-mail centreart@e-e.ad)

 

LA CARA B DELS SUPERHEROIS

 

També hi trobarem, a la mateixa sala, un espai amb la instal·lació Heroïnes de la quotidianitat, de Montserrat Altimiras Corderroure, i les fotografies de la sèrie Emocions heroiques, de Núria M. Cendrós. Els horaris són, de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30h i de les 15 a les 19h

 

L’exposició romandrà tancada els dies 24 (tarda), 25, 26, 31 (tarda) de desembre i l’1 i el 6 de gener (tot el dia).

 

L’entrada és gratuïta. Per a més informació truqueu al 802255 o feu la consulta electrònic a centreart@e-e.ad