Capbussa’t dins l’art 2020

El departament de Cultura presenta la 14a edició de les xerrades d’art “Per amor a l’art” i la 6a edició de “La Clau: apunts d’art” que un any més s’han agrupat en un díptic informatiu anomenat “Capbussa’t dins l’art”. Dues iniciatives que són pròpies del departament de Cultura i gratuïtes, a càrrec dels professionals del Centre d’Art i la Biblioteca que comparteixen la seva passió per l’art.

“La Clau: apunts d’art” consisteix en sis sessions de xerrades que comencen el proper 6 d’octubre i finalitzen el 17 de novembre. Aquestes xerrades s’adrecen a persones no expertes en art, però interessades en la matèria. Així, les historiadores de l’art Aurora Baena i Ruth Casabella i el sociòleg Carles Sánchez seran els encarregats de guiar aquestes sessions, compartint els aspectes fonamentals de l’art des d’una vessant poc acadèmica i des de l’experiència. Les xerrades tenen lloc al Centre d’Art a dos quarts de vuit del vespre.

Quant al cicle de xerrades “Per amor a l’art”, que arriba ja a la 14a edició, se’n celebraran quatre sessions a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany. Les sessions aniran a càrrec de les historiadores de l’art Ruth Casabella, Aurora Baena, Meri Blanco i el filòsof Adrià Álvarez.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el món de l’art a totes les persones interessades en un ambient distès i relaxat. En ambdós casos, les sessions són gratuïtes i només es demana reserva prèvia al Centre d’Art.

Clicant aquí us podeu descarregar el díptic amb el detall de totes les xerrades.