1 / 1

Sabors d'Estiu

 

Espai de gastronomia i música en una de les zones artístiques i patrimonials de la parròquia. Food-trucks amb creacions dels xefs d’Escaldes-Engordany al ritme d’artistes del país!

 

Del 28 d’agost al 13 de setembre del 2020

 

Calendari:

Diumenge 30 d’agost ( 12 h ): SUSANA SHEIMAN & JORDI BARCELÓ - OPEN GATE, Una de les veus més excepcionals del jazz actual acompanyada per un quartet de luxe.

Dilluns 31 d’agost: VIBRAND EN CLAU DE SOUL. Trio que repassarà els grans clàssics del soul, jazz, swing, funky,.... i els temes més actuals.

Dimarts 1 de setembre: EFREM ROCA & MÍRIAM MANUBENS. Duet de saxòfon i piano en un repertori variat, divertit que passa del clàssic més suau a peces modernes i vibrants.

Dimecres 2 de setembre: INGRID MARTÍNEZ & OSCAR LEON, una posa la veu i l’altre els teclats per acompanyar-nos amb temes clàssics en una dolça vetllada.

Dijous 3 de setembre: THE SCARLETT BROTHERHOOD. La música tradicional irlandesa i del sud d’EUA vindrà de la mà del banjo, la guitarra, la mandolina,... d’aquest grup singular.

Divendres 4 de setembre: GREEN NOTE portarà el jazz i la bossa nova amb temes propis i versions marcades pel seu segell personal.

Dissabte 5 de setembre ( 12 h ): MARIACHIS. Vermut amenitzat amb mùsica mexicana.

Dissabte 5 de setembre: CHRISTOPHER AGUILAR ofereix un espectacle ple d’emocions i energia en un repertori on es ret homenatge a les grans veus masculines d’ara i sempre.

Diumenge 6 de setembre ( 12 h ): MARIACHIS. Vermut amenitzat amb mùsica mexicana.

Dilluns 7 de setembre: MARTHA ROQUETT acompanyada d’una guitarra en un concert íntim farà repàs de temes propis i èxits del pop.

Dimarts 8 de setembre ( 12 h ): GUITARBELLOWS, Jazz Manouche & Nuevo Tango.

Dimarts 8 de setembre: MOLLY & SUSANNE GEORGI, mare i filla unides en un espectacle potent que no deixarà indiferent a ningú!

Dimecres 9 de setembre: TRIO D3, una de les formacions més joves del país acompanyades del veterà Juli Barrero en un repertori actual i ple d’energia.

Dijous 10 de setembre: MANU & THE VODKA’S. Influenciats fortament per l'essència del Rockabilly, ofereixen un ampli homenatge a grans mestres d'aquest estil musical.

Dijous 10 de setembre ( 21 h ):ODARA TRIO, temes propis i d’arrel es barregen en aquest viatge per la música popular d’arreu condimentades amb el toc especial d’aquesta formació.

Divendres 11 de setembre: BSO, banda que basa el seu repertori en els èxits de les millors bandes sonores de pel·lícules i sèries.

Divendres 11 de setembre ( 21 h ): JORDI GENDRA DJ en una sessió jazz, funk i electrònica on crearà un ambient d’allò més agradable i “electritzant”.

Dissabte 12 de setembre ( 12 h ) : THE AUTÒCTONS, grup de versions de hits del rock. Bona música amb músics km 0!

Dissabte 12 de setembre: LÍQUID DANSA. De quin colors és un petó? Espectacle infantil dins de la programació del “PETIT CAP DE SETMANA”.

Diumenge 13 de setembre ( 12 h ): LOS IMPOSIBLES DEL SWING, fusió de swing, Rock & Roll, boleros, ranxeres i música tradicional dels Pirineus.

Diumenge 13 de setembre: THINK TWICE BANDA cloenda del cicle amb un repertori ballable de versions pop rock molt populars.


Aforament limitat, no cal reserva prèvia.
Per més informació, truqueu al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad

Part Alta d’Escaldes-Engordany
Aparcament de l’església - av. Carlemany, 39
Horari de dilluns a divendres: de 18h a 23h
Horari caps de setmana: de 11.30h a 14.30h i de 18h a 23h
Concerts a partir de les 19h.