1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9

La tardor és sinònim de vidre a Escaldes-Engordany

Cada dos anys la tardor és sinònim de vidre a la parròquia d'Escaldes-Engordany. Aquest any el Comú hi ha presentat la 10a edició de les Jornades Arts del Vidre apropant una vegada més les últimes tendències en el treball del vidre a tots els públics assistents a les diferents activitats programades durant aquest cap de setmana. Dos dies intensos on diversos professionals nacionals i internacionals en l'àmbit del treball del vidre ha ofert tallers, conferències i demostracions de diferents tècniques d'aquesta disciplina artista encara poc coneguda per a molts però amb molta història per explicar. 

Saman Kalantari ha sigut un dels principals artistes convidats exposant la seva obra i oferent una conferència i exposició amb gran èxit d'assistència. Altres noms que han passat per les jornades exibint la seva obra al CAEE son Jorge Aragone, Lucia Bruni, Claudia Golzman, Luis Parades, Claudio Hoffmann, Javier Pérez, Dolors Rosell, Álvaro "Varos" Odriozola i Vitriòlics. Les seves peces van des del fusing més contemporani fins al vitrall més clàssic. Silvia Levenson, l'artista estrella que ha participat en anteriors edicions, engany ha cedit una obra seva per exposar-la. El CAEE, també va ser escenari de la projecció que es va fer com a recull dels 10 anys de Jornades d'art del vidre n'evidencia el creixement que ha fet aquesta disciplina artística. Aquesta edició serà recordada per les activitats que s'han fet a peu de carrer amb activitats participatives vinculades amb la pràctica del treball en vidre, a través del màgic i divertit l'espectacle d'Isaías Antolínez, El bufador de bombolles, i de les diverses demostracions de vidriers instal·lats a la plaça Coprínceps.

Us recordem que l'obra solidària del binomi artístic local Vitriòlics, avui representat per Mayte Estévez, segueix exposada, junt amb totes les peces dels alumnes del Taller Téxtil i de vidre fins al 16 de Novembre al CAEE.