1 / 2
1 / 2

X Jornades Arts del Vidre

Avui hem presentat la 10a edició de les Jornades Arts del Vidre que es duran a terme propers 19 i 20 d'octubre.

Un any més la parròquia esdevindrà una vitrina de les darreres tendències en el treball del vidre, així com exhibirà interessants creacions sorgides de les tècniques tradicionals.

Amb la participació de diversos professionals, internacionals i nacionals, de l'àmbit del treball en vidre podrem gaudir de tallers, conferències i demostracions de diferents tècniques d'aquesta disciplina artística. Saman Kalantari és un dels principals artistes convidats que exposarà la seva obra durant les jornades així com oferirà una conferència i demostració que girarà entorn del procés de creació artístic.

La mostra comptarà amb la col·laboració especial, amb motiu del 10è aniversari de les jornades, de la prestigiosa artista internacional Silvia Levenson, la qual ha participat en anteriors edicions de les jornades i que enguany cedeix una obra per exposar-la. Com a novetat aquesta edició surt al carrer amb l'espectacle El bufador de bombolles a càrrec d'Isaías Antolín i amb diverses demostracions de vidriers instal·lats a la plaça Coprínceps.

El binomi artístic nacional Vitriòlics, compost per Mayte Estévez, i Carlos Fernández ens presenten una obra solidària anomenada "Crims de pau" en benefici de l'ONG Open Arms i la podreu visitar al CAEE.

Descarrega't la programació aquí