No us perdeu el programa d'actes de Carnaval

El divendres 1 de març Escaldes-Engordany i Andorra la Vella donaran el tret de sortida al programa d’actes i activitats amb motiu del Carnestoltes. Com ja és habitual l’acte que encetarà aquesta festa popular serà la penjada del Carnestoltes a partir de les 19h. a l’avinguda Carlemany 64 amb la participació del grup de teatre Making Off.

Un dels actes més esperats és la gran rua de Carnaval pels carrers d'Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella que arriba el dissabte 2 de març a partir de les 18h. (sortida plaça Guillemó d’Andorra la Vella). Un dels principals atractius d'aquesta rua és el concurs de comparses i coreografies. Els premis de les comparses són 500 euros, per al primer premi, 350 euros per al segon premi, 250 euros per al tercer premi, 200 euros per al quart premi. Aquest any, a més, s’ha creat un guardó especial en l’apartat de coreografies per a la comparsa familiar (formada per membres d’una mateixa família), dotat amb 200 euros.

El diumenge 3 de març a les 13.30h tindrà lloc la 8a calçotada popular al carrer dels Veedors a un preu de 6 euros, organitzada per la Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany. El dilluns 4 de març la sala del Prat del Roure acollirà a partir de les 17.30h. un espectacle infantil que a ritme de cançons, danses i animació farà que els infants s'ho passin d'allò més bé. Aquesta festa també és una magnífica ocasió per veure als més petits i petites de la casa amb les seves disfresses, algunes de molt originals i, altres, emulant als seus ídols dels dibuixos animats.

Serà el mateix dimarts 5 de març a les 19h. a la plaça Coprínceps amb la col·laboració del grup de teatre Making Off i l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella I l’Esbart Santa Anna. Seguidament es cremarà el Carnestoltes i s’oferirà pa amb tomàquet i embotits d’Andorra per a tothom.

Els actes de Carnaval estan organitzats pels departaments de Cultura dels comuns d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i per la Unió Pro Turisme.

 

Consulta el programa amb tots els actes del Carnaval 2019.