1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9

El CAEE inaugura l'exposició col·lectiva "Del teu cabell"

Aquest dijous a la tarda, el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany ha inaugurat l'exposició "Del teu cabell", una mostra pluridisciplinària de tres artistes, Natalia Álvarez, Girasol Blanco i Rosa Mujal Closa que ens parlen del lligam que hi ha entre generacions, en un món contemporani en què se'ns demana de tallar el cordó umbilical per tal d'esdevenir ésser, individu sol i únic.

El conseller de Cultura, Salomó Benchluch va recalcar que "aquesta exposició també és una clara mostra de com s’uneixen art i maternitat, sempre present en la història, però ara avançant cap a la visió femenina, l’autèntica i la més sincera". Benchluch va agair a les tres artistes la confiança dispositada per exposar al CAEE assenyalant que "el CAEE acull mostres de procedències molt diverses, també és ben cert que sempre tenim un espai reservat per als creadors i creadores del nostre país, oferint una plataforma al servei de la creativitat andorrana perquè puguin expressar-se".

L’exposició es podrà visitar, a la 3a planta del CAEE, a partir del 15 de febrer fins al 16 de març del 2019.

Activitats entorn de la mostra:

- Trenem la trena, amb Girasol Blanco, activitat per a infants a partir de 5 anys,el dimarts 19 de febrer de les 18 a 19 h. Places limitades, reserves al tel. 802255 o a centreart@e-e.ad.

- Xerrada  ARTISTES REFERENTS, Annette Messager, Louise Bourgeois i Pierrette Bosch, a càrrec de Rosa Mujal Closa, artista, el divendres 8 de març a les 20 h.

Horaris de dilluns a dissabte: de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Entrada gratuïta.