1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12
1 / 12

Els millors moments de la 5a edició del Pessebre Vivent

Ho han tornat a fer. Els més de 100 actors i actrius amateurs han estat els encarregats de delectar-nos per cinquena ocasió amb les representacions del Pessebre Vivent. Un any més, la direcció artística ha anat a càrrec d'Ester Nadal i Boris Cartes i l'encarregat de musicar les representacions ha estat Lluís Cartes.

L’any 1962 es va fer la darrera representació del Pessebre Vivent d’Engordany dirigit per Esteve Albert. Aquesta representació es va convertir en tot un punt de referència per algunes poblacions catalanes, fins i tot, alguns experts consideren que el Pessebre Vivent d’Engordany és el primer que es va escenificar a l’entorn geogràfic dels països catalans el desembre de 1955. Amb l’objectiu de recuperar tots aquells valors que neixen de la cultura popular i que van fer possible el Pessebre Vivent, que uneix diferents generacions amb l'esperit de participar en un projecte comú que enriqueix a tota la parròquia i als espectadors que ho miren, el Comú d’Escaldes-Engordany ha consolidat aquest projecte convertint-lo en una cita obligada amb motiu de les festes de Nadal.

El fet de reprendre aquesta tradició és una oportunitat per revaloritzar el paisatge de la nostra parròquia, la tradició, als nostres padrins, i a l'antiga Andorra que ens ha dut a ser qui som.

Us deixem amb les millors imatges de les representacions del passat cap de setmana.