A la venda les entrades per la 5a edició del Pessebre Vivent

Aquest dijous es posen a la venda les entrades de la 5a edició del Pessebre Vivent. Les representacions tindran lloc el dia 15 de desembre a les 20.30 i a les 22h. i el dia 16 de desembre a les 19.30 i a les 21h. Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden adquirir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna. Les representacions es faran a la part alta de la parròquia.

Aquest és el segon any que la direcció artística és a càrrec l’Ester Nadal i Boris Cartes i l’encarregat de musicar les representacions és Lluís Cartes.

Els assajos del Pessebre Vivent, que van començar a mitjan d’octubre, compten amb la mateixa participació dels darrers anys, és a dir, 40 adults i 20 menors amb paper, 10 figurants adults i 10 figurants menors d’edat. L’Esbart Santa Anna també actuarà al Pessebre Vivent, així com els alumnes de l’Escola de música del Comú.

L’any 2014 el Comú d’Escaldes-Engordany va recuperar, en el marc del centenari del naixement d’Esteve Albert, el Pessebre Vivent.