A la venda les entrades pel concert de la formació Charleston Gospel Voices

A partir d’avui ja es poden adquirir les entrades pel concert de gospel de la formació Charleston Gospel Voices que tindrà lloc el propr 6 de desembre a les dos quarts de deu de la nit a l’església de Sant Pere Màrtir.

Charleston Gospel Voices són els profetes del “Gospel & Rhytm”, la tradició dels himnes cantats a capella per les congregacions a través del selges amb una poderosa base rítmica contemporània. Un moviment molt vital i en continua evolució influenciat per les tendències més innovadores de la Black Music, del soul, del rap i del R&B. El gospel de Charleston Gospel Voices és emotiu i refinat, extraordinàriament comunicatiu, amb la capacitat de despertar la passió d’un auditori, marca de les eslgésies negres de Charleston, Carolina del Sur.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna i al Servei de Tràmits del Comú.

El concert s’emmarca dins de la gira Els grans del gospel i acomiada el 34è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany.