1 / 2
1 / 2

L'Art Camp Andorra al Centre d'Art

Exposició Colors per al planeta, a la 3a planta del CAEE

L'Art Camp s'instal·la a la 3r planta del CAEE amb "Colors per al planeta" una trobada d'artistes de països diferents que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. A més del caràcter artístic del projecte, l'objectiu és col·laborar a forjar una cultura del diàleg, del respecte i de viure conjuntament i compartir deu dies de tallers, d'encontres artístics i d'intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania, i en particular amb els infants i els joves d'Andorra.

La finalitat del projecte és facilitar mitjançant l'art l'intercanvi dels valors que defensa la Unesco per instaurar una cultura de la pau. Des que es va crear, l'Art Camp Andorra ha acollit prop de 150 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear prop de 500 obres originals.

Aquesta exposició itinerant que es pot veure a les 7 parròquies, arriba a Escaldes-Engordany i presenta les obres del primer Art Camp Andorra de l'any 2008, que són propietat d' Univers BOMOSA.

La mostra es podrà visitar al CAEE, a la 3a planta, des del 22 de novembre i fins el 30 de desembre, de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h.

Més informació info@unesco.ad
http://artcampcolorsplaneta.blogspot.com/