1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9

Avui una dosis d'il·lusió amb els Sense Sal, a la plaça Coprínceps

Avui a partir de les 19.30h a la plaça Coprínceps actua la formació catalana Sense Sal que presentarà el seu darrer disc "Només tenim la veu". 

Sense Sal és un grup de pop-flok format per vuit amics de Terrassa i voltants. El grup va ser creat el 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes (ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant.

Sense Sal ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la Jazz Cava de Terrassa, l’Auditori de la mateixa ciutat, la Jazz Cava de Vic o en festivals com l’Embassa’t 2011 de Sabadell o l’Acústica de Figueres. Després d’enregistrar el teu primer disc, “Tardes de sol i préssecs”, presentat per tot Catalunya amb una cinquantena de concerts, ha pogut compartir escenari amb grups com Manel, La iaia, French Films, Nyandú, Gerard Quintana i Jordi Batiste, entre d’altres.

El 2016 van presentar el seu segon disc "Crida" amb la participació en els principals festivals de Catalunya. I aquesta tarda arriben a Escaldes-Engordany per presentar el seu tercer treball "Només tenim la veu" carregats d'energia. 

 

I mentre esperem els Sense Sal, us deixem amb la imatges d'ahir del concert de les Swing Girls que van desafiar el mal temps.