1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7

Treball conjunt per revitalitzar la zona d'Engolasters

Aquest dimecres s'ha signat el conveni de col·laboració entre els comuns i FEDA on treballen conjuntament per promocionar Engolasters com a atractiu turístic.

Els cònsols de les parròquies d'Encamp i Escaldes-Engordany i el director general de FEDA han signat, aquest dimecres al matí, un conveni de col·laboració per treballar conjuntament per condicionar i promocionar turísticament la zona d'Engolasters.

Engolasters, dins del territori encampadà i amb accés també des d'Escaldes-Engordany, compta d'unes característiques naturals i uns elements històrics que les parròquies volen potenciar a través de l'oferta d'activitats paisatgístiques, culturals, lúdiques i esportives pensades per a tots els públics.

Els Comuns i FEDA ja han iniciat, durant aquest estiu, els treballs de millora de la zona. S'han condicionat els camins i els aparcaments, s'ha renovat la senyalística, instal·lat un nou punt d'informació i lavabos públics.

La zona d'Engolasters, que ja ofereix la possibilitat de realitzar passejades a peu o en BTT, circuits d'orientació i escalada, presentarà properament un seguit d'activitats al voltant del llac durant tot l'any.

També s'ha restringit l'accés de vehicles a la zona i s'han habilitat dos aparcaments. Es permetrà l'accés rodat a les persones amb mobilitat reduïda.

Engolasters, té la voluntat decidida de respondre a l'oferta d'un turisme de natura i sostenible. En aquest sentit, es treballa de manera a preservar la biodiversitat de l'indret i proposar una zona respectuosa amb el medi ambient i alhora atractiva per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure.