Talentejant arts plàstiques i videoart al CAEE

El CAEE inaugura aquest divendres 17 de març, l'exposició de les obres dels joves artistes de la "Mostra de les arts plàstiques i visuals TALENTEJANT 2017" a les 19h, a la 3a planta del Centre d'Art.

El mateix dia es jurat deliverara per a designar els guanyadors d'aquesta cinquena edició, que a comptat amb la participació de 21 joves repartits en dues categories d'edat (12-17 anys) i (18-30 anys) i per a 4 disciplines artístiques, Pintura/Dibuix/Gravat, Escultura, Fotografia i VideoArt.

La mostra de les arts plàstiques i visuals organitzada pel Departament de joventut del Comú d'Escaldes-Engordany, amb el patrocini de l'associació Carisma, té com a objectius, Ser una plataforma en què els joves puguin mostra el seu talent i les seves capacitats artístiques, Facilitar l'intercanvi entre joves amb diverses aficions artístiques i Contribuir amb ajuts econòmics a la formació d'alguns joves.


L'exposició es podrà visitar de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h, l'entrada es gratuïta.