Tret de sortida de les activitats de Carnaval

El divendres 24 de febrer Andorra la Vella i Escaldes-Engordany donaran el tret de sortida al programa d’actes i activitats amb motiu del Carnestoltes. Com ja és habitual l’acte que encetarà aquesta festa popular serà la penjada del Carnestoltes a partir de les set de la tarda a l’avinguda Carlemany amb la participació de la UPTEE i el grup de teatre Making Off.

Un dels actes més esperats és la gran rua de Carnaval pels carrers d'Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella que arriba el dissabte 25 de febrer a partir de les sis de la tarda. Un dels principals atractius d'aquesta rua és el concurs de comparses i coreografies. Els premis de les comparses són 400 euros, per al primer premi, 250 euros per al segon premi, 150 euros per al tercer premi i 100 euros per al quart premi. Clicant aquí podeu consultar el recorregut de la rua 2017.

Clicant aquí us podeu descarregar el formulari d'inscripció pel concurs de comparses. 

El diumenge 26 de febrer a dos quarts de dues del migdia tindrà lloc la 6a calçotada popular al carrer dels Veedors a un preu de 6 euros.

El dilluns 27 de febrer la sala del Prat del Roure acollirà a partir de dos quarts de sis de la tarda un espectacle infantil que a ritme de cançons, danses i animació farà que els infants s'ho passin d'allò més bé. Aquesta festa també és una magnífica ocasió per veure als més petits i petites de la parròquia amb les seves disfresses, algunes de molt originals i, altres, emulant als seus ídols dels dibuixos animats.

Dimarts 28 de febrer a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc “El robatori de les olles” pels carrers del Centre Històric d’Andorra la Vella, amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella.

I per cloure els actes de Carnaval, es jutjarà i cremarà el Carnestoltes. Serà el mateix dimarts 28 de febrer a les vuit del vespre a la plaça Coprínceps.

Les activitats organitzades amb motiu de la festivitat de Carnestoltes no s’acaben aquí, sinó que del 20 al 24 de febrer al CAEE es duran a terme tallers cinematogràfics adreçats a infants de 6 a 11 anys. L'horari d'aquests tallers és de les 16.30 h. a les 18 h. I el preu és de 15 euros per tota la setmana. Clica aquí per obtenir més informació.

Tots aquests actes i activitats estan organitzats pels departaments de Cultura dels comuns d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i de la Unió Pro Turisme.