L'exposició d'Star Wars es pot visitar fins al 28 de maig

El Comú d'Escaldes-Engordany ha decidit prorrogar fins al 28 de maig l’exposició 'Que la força t’acompanyi”, una mostra dedicada a l’univers Star Wars, que es pot visitar al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE). Després de l'èxit d'aquesta mostra, amb més de 6.000 visitants en gairebé dos mesos, les persones que encara no l'hagin vist o les que vulguin repetir l'experiències, ara ho poden fins a finals de maig. 

La mostra reuneix els personatges més destacats de la saga, com Darth Vader, Luke Skywalker o el mestre Yoda, i també es poden veure les naus, les armes, els robots... tan del costat fosc de la força com del costat lluminós dels jedis.

Star Wars és més que set pel·lícules, és un univers creat per George Lucas que des de l’estrena del primer film, La guerra de les galàxies episodi IV: Una nova esperança, l’any 1977, va suposar una revolució en el món del cinema a causa de la gran qualitat dels efectes especials i sonors, del realisme de les maquetes que en configuren els escenaris i del marxandatge creat al voltant de la saga galàctica.

'Que la força t’acompanyi' és una exposició pensada per a tothom, per als més fans, per als que només han vist les pel·lícules, per als que desconeixen l’enfrontament entre els rebels i l’imperi, i, sobretot, és una exposició adreçada al públic familiar.

Per anunciar l’exposició, el dissabte 5 de març a partir de les 18h l’Associació de Frikis d’Andorra i els Amics de la Part Alta passejaran per l’avinguda Carlemany vestits per l’ocasió per convidar als viantants a assistir al berenar galàctic que s’oferirà al CAEE a partir de les 19h.

Horaris: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30h i de 15 a 19h.

 

ENTRADA GRATUÏTA

CENTRE D’ART D’ESCALDES-ENGORDANY

Av. Carlemany, 30

Escaldes-Engordany, Andorra

Tel.: (+376) 802 255 centreart@e-e.ad