Petit cap de setmana, activitats familiars al carrer

Aquesta tarda, la consellera Núria Barquín, ha presentat un cap de setmana ple d’activitats pensat especialment per a les famílies i anomenat “Petit cap de setmana”.
Els dies 25, 26 i 27 de setembre la plaça Coprínceps, l’avinguda Carlemany, el Prat del Roure, el Clot d’Emprivat i la part alta de la parròquia acolliran des de tallers de música, de cuina, sessions de teatre, cinema, espectacles o un pícnic electrònic.
Totes les activitats organitzades pel Comú són gratuïtes pensades per compartir amb la família.
El tret de sortida del “Petit cap de setmana” serà el 25 de setembre a les 18h. a l’avinguda Carlemany amb l’espectacle itinerant “Somnis d’Alícia”, a càrrec de la Companyia Teatre Nu. Somnis d’Alícia és un conte rodat, una història en moviment, un viatge a través del qual el públic es converteix en el protagonista d’una història tan universal com fascinant inspirat en el conte de Lewis Carroll, i que compta amb una Alícia molt especial.

A les 20h. hi haurà una sessió de cinema a la fresca a la plaça Coprínceps Una sessió familiar a l’aire lliure “Del Revés”, la última pel·licula d'animació de Pixar, una sessió diferent ja que per sentir-la s'hauran d'utilitzar cascs.

El dissabte 26 de setembre les activitats començaran a les 10.30h a la plaça Coprínceps amb una gimcana familiar de descoberta de la parròquia i jocs tradicionals (definir premis). Paral·lelament, a la mateixa plaça Caldea-Inúu oferirà un taller de bombolles de sabó. No ens movem de la Coprínceps perquè a les 12h els infants a partir de 3 anys i les seves famílies podran participar al taller de construcció d’instruments musicals, a càrrec de l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. I a les 17.30h serà el moment del conta contes “El llop no és tan dolent com el pinten!” de la CIA La Moixera.

El diumenge 27 el “Petit cap de setmana” s’aixeca a les 11.30h amb un taller per a golafres al Prat del Roure titulat “Prepara els teus postres”, a càrrec de la nutricionista Pili Borra. Una hora després al mateix Prat del Roure els més petits tenen una cita amb l’espectacle “El bosc d’emocions”, a càrrec de la Fundació ONCA.

De les 13 a les 16h als jardins del Prat del Roure tindrà lloc el pícnic electrònic on les famílies podran gaudir de la música mentre dinen. Per a qui no porti el dinar trobarà paradetes de menjar per emportar.
El “Petit cap de setmana” finalitzarà a les 17h a la plaça Coprínceps amb l’obertura de la 2a edició de l’Andorra Kid’s Film Festival amb el concert per als més petits de “Rolf & Flor al cercle polar” amb The Pinkers Toners.
Durant tot el dissabte i el diumenge a l’aparcament de la plaça de l’Església hi haurà el poble d’Escaldes-Engordany amb miniatura i un trenet i a la plaça Coprínceps durant tot el cap de setmana tallers als espais Lego i Playmobil.

Paral·lelament a totes aquestes activitats, al Clot d’Emprivat (on hi havia ubicada la roda) s’hi instal·larà la carpa del circ “Forest” de la companyia Jérome Thomas. Un acte que organitza l’Ambaixada de França a Andorra. En aquest cas, les funcions seran els dies 24 i 25  a les 21h i el dia 26 a les 17h. Les persones interessades poden adquirir les entrades a esdevenia.com i a l’Oficina Nacional de Turisme a un preu de 20 euros per a adults i 5 euros per a menors de 12 anys.