CAEE s'afegeix a la celebració de les Jornades europees de patrimoni

El CAEE s'afegeix a la celebració de les Jornades europees de patrimoni, organitzades per Patrimoni Cultural d'Andorra  i el dissabte 19 de setembre i el diumenge 20 de setembre el CAEE amplia els seus horaris d'atenció als visitants i romandrà obert el dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de els 15 a les 19 h. I el diumenge de les 9.30 a les 13.30 h

Durant aquest cap de setmana es podrà visitar les col·leccions permanents del centre, dedicades a les escultures de Josep Viladomat i a les maquetes d'art romànic, a més de l'exposició de gravats dedicats a la Divina Comèdia de Salvador Dalí.


A continuació els deixem el programa de les Jornades Europees del Patrimoni 2015, dedicat a les cases pairals d'Andorra.

Dissabte 19 de setembre
De 10 a 12 h. Visites guiades a la casa Blanca de Segudet (Ordino).
Hi haurà visites guiades per a grups d’un màxim de 15 persones cada hora en punt. Capacitat limitada. Us recomanem que feu una reserva prèvia al telèfon 836908 (central de reserves dels museus). Cal aparcar els cotxes a Ordino i pujar a peu fins a Segudet.

De 16 a 17.30 h. Visites guiades a la casa Ribot (Escaldes-Engordany).
Hi haurà visites guiades per a grups d’un màxim de 10 persones cada tres quarts d’hora. Capacitat limitada. Us recomanem que feu una reserva prèvia al telèfon 836908 (central de reserves dels museus).

Diumenge 20 de setembre
18 h. Concert d’ONCA Bàsic’15. B&C (Josep Bracero i Daniel Claret) duo de viola i violoncel (Complicitats per a viola i violoncel: Beethoven, Milhaud, Lutoslawski, Castelnuovo-Tedesco). Era gran de casa Rossell. Gravada del Rossell. Ordino. Entrada lliure. Aforament limitat.
Informació i reserva obligatòria al telèfon (+376) 836908 (central de reserves dels museus).


Durant tot el cap de setmana, els museus i els centres d'interpretació d'Andorra obriran de forma gratuïta en els horaris habituals. (informació www.museus.ad i www.cultura.ad): Museu de la Moto, Casa Cristo, MW Museu de l’Electricitat, Museu Nacional de l’Automòbil, Mina de Llorts, Centre d’Interpretació de la Natura (la Cortinada), Casa d’Areny-Plandolit, Museu Postal, Casa Rull, Farga Rossell, Andorra Romànica, Museu del Perfum, Museu del Tabac, Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

Organitza: Govern d’Andorra.
Col·laboren: casa Blanca, casa Ribot, Fundació ONCA i Fundació Crèdit Andorrà, i museus i centres d’interpretació d’Andorra.