Els Dissabtes d'art arriben a la 10a edició

Els Dissabtes d'art que s'organitzen des del departament de Cultura del Comú d'escaldes-Engordany arriben a la seva desena edició, com una activitat per a infants del tot consolidada. Al llarg del 2014 un centenar d'infants entre 6 i 11 anys van assistir a aquests tallers didàctics relacionats amb el món de l'art, que tenen com a escenari el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Enguany, comencen al 19 de setembre amb una activitat relacionada amb l'exposició de Salvador Dalí que es pot veure al CEE. 

DISSABTE D’ART. EL SALVADOR SOMIA. Taller dedicat a Salvador Dalí Dissabte 19 de setembre A partir de les obres exposades a la mostra Dalí. La Divina Comèdia que es pot visitar al CAEE us proposem endinsar-nos en el personatge i en l’obra de Salvador Dalí. I per aquesta taller dalinià ens inspirarem en els rellotges tous, les formigues, els pans, els ous... i altres símbols dalinians.

DISSABTE D’ART. FEM ELS PREHISTÒRICS, Taller dedicat a la prehistòria Dissabte 21 de novembre Taller per presentar als infants les primeres expressions artístiques dels homes i les dones prehistòrics. Farem pintura rupestre amb pigments naturals, ens guarnirem amb joies prehistòriques i elaborarem fletxes per tenir una bona caça.

DISSABTE D’ART. AHHH! PUFF! PAM!!! OHHH. Taller de còmic Dissabte 23 de gener Activitats per apropar els infants al llenguatge artístic del còmic (onomatopeies, dibuix, seqüències, superherois...) i desenvolupar la imaginació i creativitat amb l’ajuda dels superherois; Spiderman, Hulk, els Venjadors, Superman, Batman... Si voleu podeu venir disfressats de superherois!

DISSABTE D’ART. VEIG, VEIG, QUÈ VEUS? La imaginació de Víctor Nunes Dissabte 27 de febrer Com podem crear i imaginar art amb objectes quotidians? Tot s’hi val: menjar, estris de l’escola, deixalles, objectes de papereria... en Víctor Nunes ens pot ajudar. T’hi atreveixes?

DISSABTE D’ART. HOLA EM DIC RENÉ, René Magritte Dissabte 6 de maig Hi havia una vegada un artista que pintava objectes de cel, paisatges de dia i nit i barrets enganxats a les pomes... Era René Magritte, ell i alguns dels seus quadres ens traslladen a móns màgics i somnis surrealistes. Vols saber-ne més?INFORMACIÓ

 

Una proposta d’oci cultural per descobrir l’art entre rialles

Horari: de 10.30 a 12.30 h

A qui va dirigit: a infants de 6 a 11 anys

PREU: 3 €

Places limitades, reserva prèvia al tel. 802 255 o a l’a/e centreart@e-e.ad

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany

Av. Carlemany, 30 AD700

Escaldes-Engordany www.e-e.ad

Es recomana portar una bata o roba vella.