Fins l'any que ve!

 

Aquest diumenge s'ha posat punt i final als actes de la Festa Major d'Escaldes-Engordany el concerts dels grups La Guardia i Los Rebeldes precedit pel tradicional castell de focs. Han estat tres dies en què els ciutadans i ciutadanes han omplert els carrers de la parròquia per assistir i gaudir de les diferents activitats programades com els balls i concerts de les orquestres Maravella o la Selvatana al Prat del Roure. Un dels actes que va concentrar molt jovent també va ser el concert de la formació catalana Els catarres, un dels plats forts d'aquesta festa de la parròquia. 

I com no podia ser d'altra manera, el diumenge la plaça Santa Anna va viure un dels actes més tradicionals: el ball de l'esbart del mateix nom a la plaça de la patrona.En aquest sentit, la consellera de Cultura de la parròquia, Núria Barquín, va recordar que és un dia per als 'balls de tota la vida', com el Contrapàs d'Escaldes, el Ball Pla, i el Ball de Santa Anna, que es reserva per a aquesta ocasió. Tot i que Barquín va lamentar que 'a l'estiu costa' aplegar dansaires perquè la gent marxa de vacances, l'esbart ha ofert un espectacle tradicional amb la plaça plena davant les autoritats, presidides pel cap de Govern, Toni Martí.

Per la seva banda, la cònsol major, Trini Marín, va destacar la gran quantitat de gent de fora que es veu a la parròquia i que 'tot ha transcorregut amb màxima calma' amb tota la família gaudint dels diferents actes del programa.