És Festa Major!

A partir d’aquest divendres 24 i fins al 26 de juliol la parròquia d’Escaldes-Engordany celebra la Festa Major amb més de 50 actes i activitats pensades per a tots els públics. Un any més, la Unió Pro Turisme ha organitzat un programa divers on els plats forts són els balls de tarda i nit amb orquestres com la Maravella o la Selvatana, les cercaviles o els concerts amb els Catarres, Los Rebeldes i La Guardia.

El tret de sortida a la festa serà el divendres a les 7 de la tarda amb les traques i seguidament la cercavila pels carrers de la parròquia. Paral·lelament, els amants del ball tenen una cita al Prat del Roure amb el concert de tarda de l’orquestra Selvatana. I els més nocturns podran repetir a les 11.30 de la nit.

Un any més, a les 8 del vespre s’inaugurarà el mercat hippie al passeig de l’Arnaldeta de Caboet i a les 9 del vespre tindrà lloc una ballada de sardanes a la plaça Coprínceps amb la Cobla Selvatana. Ja a partir de les 12 de la nit, els protagonistes seran el grup català els Catarres amb un concert gratuït al carrer dels Veedors i cap a les 2 de la matinada puja a l’escenari amb “Karaoke’s band”.

El dissabte 25 de juliol s’iniciaran els actes a les 9 del matí amb la missa en honor al patró d'Escaldes-Engordany a la capella de Sant Jaume. I de les 4 a les 7 de la tarda és el moments per als més petits amb la festa de l’escuma i el gran parc aquàtic al carrer dels Veedors.

Ja a l’hora de sopar al mateix carrer dels Veedors hi haurà l’hamburguesada popular i a les 11 ball de nit amb l’orquestra Nova Saturn al Prat del Roure.

El diumenge 26 de juliol la missa de Santa Anna en honor a la patrona d'Escaldes-Engordany dóna el tret de sortida als actes del segon dia de Festa Major. La missa se celebrarà a l'església de Sant Pere Màrtir a les 12.30h de migdia amb l'assistència de les autoritats de la parròquia i el pubillatge 2015 i l'Esbart Santa Anna. Una hora més tard arriba l'esperat Ball de Santa Anna a la plaça de l’església.

A les 6 de la tarda l’orquestra Maravella actuarà a l’escenari del Prat del Roure i repetirà a les 11.30 de la nit.

 

Un dels clàssics que tampoc faltarà per Festa Major són les Havaneres a les 8 del vespre al Parc de la Mola. I a les 11 de la nit, com no podia ser d’altra manera, el cel d’Escaldes-Engordany s’il·luminarà amb el castell de focs. A mitjanit, el carrer dels Veedors torna la música amb los Rebeldes i la Guardia.

Consulteu el programa complet a agenda.ad.

imatges de l'any passat.