Celebració del 37è aniversari de la parròquia

Aquest dimarts a la tarda, la consellera de Cultura, Núria Barquin ha presentat la programació del 37è aniversari de la parròquia d’Escaldes-Engordany que celebrarem aquest diumenge 14 de juny, coincidint amb l’efemèride de l’aniversari de la creació de la parròquia escaldenca.

Com ja és tradicional un dels actes més forts de la programació és l’arrossada popular que tindrà lloc al Parc de la Mola a les 13.30h. amb la preparació de 1.200 racions d’arròs. Com sempre, les persones que hi vulguin assistir poden comprar els tiquets a un preu de 4 euros el mateix dia de l’arrossada o bé, a partir d’avui, al Servei de tràmits del Comú, a la llar de jubilats i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna. El preu inclou el plat commemoratiu, l’arròs de muntanya, el pa, el vi, l’aigua i el gelat.

Abans del 14 de juny ja s’han programat alguns actes que s’emmarquen en aquesta celebració com el concert d’aquest dijous al vespre a la sala del Prat del Roure a càrrec de l’ONCA Cambra, que durant els darrers anys també ens acompanya en aquesta celebració. 

De la mateixa manera, la coral d’Escaldes-Engordany també ens oferirà un concert el dissabte a les vuit del vespre a l’església de Sant Pere Màrtir.

Ja el mateix diumenge 14 de juny els actes començaran a les 10 del matí amb el circuit de circulació per a infants del Prat del Roure, a les 11 amb la ballada de sardanes a la plaça Coprínceps i a partir de la una del migdia tots els actes ja es traslladen al Parc de la Mola amb l’actuació de l’Esbart Santa Anna, la proclamació del nou pubillatge, l’arrosada, l’espectacle infantil i el ball de tarda.

Tots els actes, a excepció de l’arrossada, són gratuïts i estan pensats per a un públic de totes les edats perquè puguem celebrar aquest aniversari amb família.