1 / 3
1 / 3
1 / 3

Uns 200 alumnes de la parròquia participen al circuit d’educació viària

La sala polivalent del Prat del Roure ha acollit al llarg de les dues darreres setmanes els cursets d'Educació viària que organitza l’Agència de Mobilitat amb col·laboració dels Serveis de Circulació dels comuns.

Aquests cursets s'emmarquen dins del Programa d'Educació Viària que té com a objectius ensenyar els alumnes a enfrontar-se a la realitat viària d'una manera eficaç i segura, conscienciar els alumnes en el fet de compartir els espais viaris, respectar les normes establertes, adoptar mesures de seguretat i tenir cura per l'entorn.

Després que durant el primer trimestre els agents de circulació visitessin als alumnes als centres escolars per explicar les tasques i les normes de circulació, aquestes dies 200 alumnes han posat en pràctica els conceptes adquirits durant la classe teòrica. D'aquesta manera, a la sala polivalent del Prat del Roure s'ha habilitat un circuit on, per torns, els alumnes han adoptat el rol de conductors o de vianants reproduint situacions que es donen a la via pública.

Aquesta pràctica és possible gràcies a la implicació dels agents de circulació de les parròquies. En el cas d'Escaldes-Engordany, l’equip d’educació viària està format per 7 agents de circulació que per torns han impartit la formació als nens i nenes. La formació continuarà el proper mes de maig quan els nens i nenes faran les pràctiques al carrer.