Una quinzena de parades participaran a la fira de Sant Jordi de la plaça Coprínceps

El Comú d'Escaldes-Engordany ja ho té tot a punt per celebrar una diada de Sant Jordi rodejats de bons llibres i moltes roses. Com ja és habitual l'escenari al voltant del qual es desenvoluparà De L'inici de la fira serà a les deu del matí a la plaça Coprínceps on també s'hi donaran cita les parades pròpies del Comú, com la de l'Espai jovent o la de la llar de jubilats.

La plaça Coprínceps també acollirà el punt de signatura de llibres per part dels escriptors i escriptores del país que presenten les seves novetats literàries a partir de les 16h. Els autors seran: Pilar Burgués, Maria Teresa Cairat, Iñaki Rubio, Maria Fiter, Antoni Morell i David Arrabal.

Un any més, els escolars de la parròquia també seran els protagonistes d'aquest Sant Jordi. I és que per a ells s'han organitzat diversos tallers de les 11 fins a les 13h. i de les 15.30 a les 17.30h. Per anar acabant la jornada a les 17.30h tindrà lloc l’espectacle infantil “La granja més petita del món” de la Cia. Anna Roca, a les 18.30h es procedirà al lliurament de premis del concurs de punts de llibre de Sant Jordi, al qual hi han participat més de 1.700 escolars de la parròquia.

A les 20h s'oferirà un berenar per a tothom per celebrar la cloenda de la fira.