La dona: subjecte o objecte? Activitats al CAEE per celebrar el Dia de la Dona

 

Per celebrar el dia de la Dona del proper 8 de març el Centre d'Art d'escaldes-Engordany ha organitzat diverses activitats al voltant del paper de la dona en el món de l'art. 

Aquest dijous, 5 de març, a les 17.30h al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany us proposem una visita guiada per les escultures de Josep Viladomat sobre la representació de la dona en l’art. La visita va a càrrec d’Aurora Baena, historiadora de l’art, i està adreçada a col·lectius i és una activitat gratuïta.

Reserves i informació tel.: 802255 centreart@e-e.ad

 

El dissabte 7 de març, a partir de les 18h us convidem a l’activitat dona i creació també al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. En aquesta ocasió, començarem per visitar la col·lecció d’escultures de Josep Viladomat des d’una perspectiva diferent, destacant el paper de la dona en l’art com a objecte.

Després de la visita us proposem una intervenció artística a càrrec d’Eve Ariza i una sessió de música de la DJ Norma Soldevila per reflexionar sobre la dona subjecte creador. Reserves i informació tel.: 802255 centreart@e-e.ad

www.e-e.ad