Un carnaval animal al CAEE. Tallers per a infants durant les vacances escolars

Aquestes vacances de Carnestoltes no et quedis a casa i vine al CAEE.

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany et proposa un conjunt d’activitats lúdiques relacionades amb el món dels animals per passar les tardes de la setmana de Carnestoltes; farem màscares d’animals, coneixerem l’obra de Franz Marc, estamparem samarretes amb ratlles de zebra o taques de girafa i farem una decoració animal per a la fi de festa.

T’hi esperem!

 

Activitats:

Dimarts 17 de febrer: Animals salvatges! Tallers de creació de disfresses d’animals: màscares de cartró de feres salvatges, cues, orelles, banyes i urpes!

Dimecres 18 de febrer: L’art i els animals. El món dels animals ha inspirat artistes. Descobrirem les obres de Franz Marc, els animals que pintava i els colors que utilitzava, mentre escoltem rugits de feres per treballar la descoberta de la fauna mitjançant l’oïda.

Dijous 19 de febrer: Estampats i petjades. Tigres, zebres, jaguars i girafes tenen taques i ratlles que ens inspiren per estampar la nostra samarreta. Completem l’activitat dissenyant la decoració de la festa de Carnaval inspirada en estampats i petjades d’animals. Per fer aquesta activitat cal portar una samarreta blanca.

Divendres 20 de febrer: Festa a la selva!. Ens disfressem d’animal amb les samarretes i les màscares que hem creat durant la setmana de tallers i ho celebrem en una festa de la selva amb pinyata inclosa.

Del dimarts 17 al divendres 20 de febrer del 2015

Horari: de les 16.30 a les 18.30 h Per a infants de 6 a 11 anys

Reserva prèvia i places limitades: tel. 802 255 i a/e centrart@e-e.ad

Preu: 3 euros la setmana