Tai-txi a l’aire lliure

En el marc del programa Empodera’t, el Comú d’Escaldes-Engordany organitza un taller de tai-txi a l’aire lliure. Tindrà lloc dissabte 16 de setembre, a les 11 hores al parc del Prat del Roure d’Escaldes- Engordany, i estarà impartit per Manel Méndez (Federació Andorrana de Wu-shu i Kung-fu).

Es tracta d’una activitat gratuïta i no cal fer inscripció prèvia. Les participants han de portar roba còmoda. En cas de mal temps l’activitat serà anul·lada.

El tai-txi és una art marcial que practiquen milions de persones a tot el món a causa dels múltiples beneficis que ofereix, tant a nivell corporal com mental degut a l’aspecte relacionat amb la meditació que inclou. 

Aquests beneficis es fan evidents en poc temps, ja que encara és un exercici que es realitza lentament i de forma suau es poden treballar tots els músculs del cos. A més es tenen en compte altres factors com la força, la flexibilitat i l’equilibri. D'aquesta manera, el tai-txi és efectiu en la millora de la condició física, en el tractament de malalties circulatòries i fins i tot a l'hora d'endarrerir l'envelliment.