Nova edició del concurs Art Jove dedicat a l'Urban Sketching

L'Espai Jovent d’Escaldes-Engordany obre les inscripcions perquè els joves amb interès artístic tinguin l’oportunitat de mostrar el seu talent en aquesta 3a edició del concurs Art Jove. En aquesta ocasió, els participants hauran de mostrar les seves habilitats artístiques sobre l'Urban Sketching, tècnica que aprendran durant una masterclass que se celebrà entre el 14 i el 17 d’agost. Durant aquesta mateixa setmana, els participants rebran de mans de professionals eines, recursos i consells perquè millorin la seva tècnica artística. 

Les inscripcions es tancaran el pròxim 4 d'agost i a tots als inscrits se'ls facilitarà un lot de material perquè puguin fer la seva obra en igualtat de condicions. Finalitzat el període d’inscripcions, els participants disposaran d'un mes i mig per desenvolupar la seva creació artística i entregar-la. Totes les obres originals dels participants s’hauran de publicar al compte d’Instagram d'ells mateixos i etiquetar a @espai_jovent_ee i @dart_andorra perquè les pugui veure tothom. 

El jurat tindrà cinc dies per valorar les obres proposades i no serà fins al 27 de setembre quan s’anunciarà el guanyador. El premi s’entregarà el 29 de setembre. 

Pots descarregar-te les bases aquí.