Restablerta la circulació en sentit nord a Esteve Albert a partir de demà

Després de la finalització de les obres de Fiter i Rossell, es restableix la circulació en sentit nord al carrer Esteve Albert (tram comprès entre el carrer Manel Cerqueda i Escaler i el carrer Josep Viladomat) a partir de demà, 14 de desembre. Amb els treballs impulsats a l’avinguda Fiter i Rossell es va condicionar un carril addicional a Esteve Albert en direcció la rotonda de la Dama de Gel per convertir aquesta via en un carrer de doble sentit i assegurar així la circulació al centre de la parròquia d’Escaldes-Engrodany. La Taula Nacional de Mobilitat demana ara, un cop enllestides les obres, recuperar el sentit de circulació anterior.

Paral·lelament, i també a partir del 14 de desembre, la circulació pel carrer Esteve Albert patirà alteracions per les tasques de pavimentació que s’hi realitzaran. Així doncs, dimecres 14 de desembre i dijous 15 de desembre es faran talls intermitents des de les 9 hores a les 20 hores. Aquest carrer restarà tallat el 16 de desembre, de les 9.30 hores a les 22 hores, per acabar les tasques de pavimentació. Malgrat aquests treballs, l’entrada i sortida als col·legis queda assegurada.

Degut a aquests treballs, el 16 de desembre les línies de transport públic nacionals en sentit la Massana i Ordino es desviaran per François Mitterrand i Josep Viladomat cap a la rotonda d’Esteve Albert. Això farà que la parada de bus d’Esteve Albert quedi anul·lada en l’horari del tall. Els usuaris del transport públic poden utilitzar la parada del pont de Joan Martí Alanis.

Durant aquests tres dies es recomana a les persones que viatgen amb vehicle circular per Fiter i Rossell en cas de desplaçar-se cap a Andorra la Vella o cap al carrer Josep Viladomat en cas d’adreçar-se cap al centre d’Escaldes-Engordany.