Cultura en família a Escaldes-Engordany!

Arriba la Cultura en família a Escaldes-Engordany!

Us proposem un tastet d'espectacles teatrals adaptats a l'experiència dels més petits! Una programació on les famílies poden gaudir de la descoberta de la literatura, el teatre i la música, de forma lúdica!

Dilluns 28 de febrer del 2022

Mozartland a càrrec la Cia. Del Princep Totilau (programació del Carnaval conjunt amb Andorra la Vella).

Un concert-espectacle que convida a entrar a l'habitació del petit Mozart i la seva germana Nannerlm, amb música en directe del compositor a càrrec d'un quartet de corda i flauta, tres actors escenifiquen, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg.

Entrada gratuïta.

A les 17h a la Sala Prat del Roure.

Dissabte 26 de març del 2022

Cuques, a càrrec de l'ENA, dins dels actes de La Cultura no s'atura.
Un conte sobre l'amistat en un món col·lapsat per les deixalles d'un futur no massa
llunyà. Curiosament, els éssers més detestables han de cuidar d'un món futur i treballar perquè la naturalesa torni a ressorgir.

Entrades adults 3€ i infants gratuït, disponibles a la pàgina www.agenda.ad.

A les 17 h a la Sala Prat del Roure.

 

Dissabte 23 d'abril del 2022

On vas, Moby Dick? A càrrec del Centre de titelles de Lleida el dins dels actes de Sant Jordi.
A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per alliberar-se dels arpons del capità Ahab i continuar nedant lliure pels set mars.

Entrada gratuïta.

A les 17 h a la Sala Prat del Roure.

 

Dissabte 21 de maig del 2022

El Rei de la casa de la Cia. Farrés brothers.
El tron del rei de casa està molt disputat. No només pel germà gran i el germà petit, sinó també per altres reis que ja fa temps van ser destronats i ara anhelen recuperar el seu poder. Qui aconseguirà conquerir el tron? Vet aquí El Rei de casa, un espectacle sobre la gelosia entre germans, i sobre el desig de poder. Un espectacle basat en fets Reials. Molt Reials.

Entrades adults 3€ i infants gratuïts disponibles a l'Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany i Servei de Tràmits del Comú.

A les 17h a la Sala Prat del Roure.

 

Recomanem consultar les mesures de prevenció de la COVID-19 establertes per les autoritats sanitàries del Govern d'Andorra abans d'anar als espectacles.

 

Més informació a l'Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany o bé trucant al 890 881.